DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
08 Març de 2019

Mestalla acull de nou el derbi Valencia CF - Levante UD de la Lliga Iberdrola

El dilluns 22 d'abril a les 17h. Entrada gratuïta per als abonats del VCF Femení. Entrada general: preu únic 3€.

El Camp de Mestalla tornarà a ser escenari del derbi valencià de la Lliga Iberdrola, entre el Valencia CF i el Levante UD El dilluns 22 d'abril de 2019, a les 17h, en el marc del centenari del Valencia CF i del 10é aniversari del VCF Femení, serà el moment cim del Elles Som Tots.

Treball, passió i confiança. Confiança, passió i treball. Segell d'identitat de jugadores, tècnics i directius del VCF Femení en els 10 anys d'història. Un aniversari que complim en aquest 2019 amb la confiança del Valencia CF, sense el suport del qual no haguérem pogut arribar fins ací; amb la passió de l'afició, que ens oxigena per a no rendir-nos; i amb el treball de les empreses que ens recolzen, que és la vitamina que ens fa millorar. Perquè Elles SomTots.

Mestalla s'obrirà per fases, en funció de la venda d'entrades, que seran numerades: tribuna, anell inferior, amfiteatre i així successivament.

Público en general, inclòs l'abonat del VCF

-          Preu únic de l'entrada a 3€ (IVA inclòs), igual que en l'estadi Antonio Puchades durant l'actual temporada.

-          L'entrada podrà comprar-se des del dilluns 1 d'abril, tant online com en les taquilles de Mestalla (consultar horaris en valenciacf.com).

Abonats del VCF Femení 2018.19

-          Accés gratuït, igual que en l'estadi Antonio Puchades durant l'actual temporada. Encara que en esta ocasió, per a accedir a Mestalla, serà imprescindible presentar l'entrada física (1 abonament VCFfem 18.19/1 entrada). No podrà accedir-se només amb l'abonament del VCF Femení 2018.19.

-          L'entrada, gratuïta, podrà recollir-se des del dilluns 25 de març en les taquilles de Mestalla (consultar horaris en valenciacf.com): imprescindible presentar l'abonament VCFfem18.19; no és necessari que vaja el titular de l'abonament; i una sola persona podrà retirar tantes entrades com abonaments present. Recordar que aquesta entrada gratuïta no podrà adquirir-se online.

-          Els abonats del VCFfem 18.19 podran igualment comprar entrades (3€, IVA inclòs) en les taquilles de Mestalla des del 25 de març. La venda online començarà l'1 d'abril, tant per als abonats del VCF Femení com per al públic en general.

PARTNERS