DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
09 Març de 2019

Coneix l'itinerari de la marxa oficial del Centenari del 18 de març

Serà una jornada en la qual mostrar al món l'orgull de ser centenaris

Quines ganes que arribe el pròxim 18 de març! Eixe dia es viurà una jornada festiva i popular pels carrers del Cap i Casal, un dia per a mostrar al món l'orgull de ser centenaris.

El dilluns 18 de març, a les 9.15 hores, tots els valencianistes, amb camisetes, banderes o bufandes, estem cridats a concentrar-nos en la Plaça de l’Afició per a formar part de la marxa oficial del Centenari, una desfilada cívica i popular amb la rèplica de la bandera oficial rememorant la que es va realitzar en 1924 per a la benedicció de la primera bandera oficial del Valencia FC. La marxa recorrerà, a partir de les 9.45 hores, la capital fins als voltants del ‘Km 0’ del valencianisme, on es commemorarà la fundació, en 1919, del Valencia FC, en el ‘Bar Torino’.

Partint de la Plaça de l’Afició, la marxa recorrerà el carrer Naturista Rafael Cisternas, seguirà per Amadeu de Savoia, carrer de Muñoz Seca, Passeig de l'Albereda, i travessant el riu pel Pont de l'Exposició. A continuació, la marxa entrarà pel carrer Justícia, passant per la Plaça Porta de la Mar fins a arribar a la Plaça de la Reina pel carrer de la Pau, abans d'entrar pel carrer Sant Vicent adreça a la Plaça de l'Ajuntament en els voltants del ‘Km 0’.

Vos esperem a tots els valencianistes! I si no pots vindre a la concentració de les 9.15 hores, uneix-te a la marxa al llarg del recorregut. AMUNT Valencia!

PARTNERS