DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
31 Maig de 2015

Family Weekend tanca les seues portes amb més de 100.000 visitants

La ‘Festa de l’Afició’ atrau a milers de simpatitzants durant tot el cap de setmana

Organitzat per Sagarmanta i el Valencia CF, Family Weekend ha aconseguit posicionar-se, en la seua primera edició, com un gran event lúdic i esportiu de referència

La primera edició ‘Family Weekend’ del Valencia CF ha tancat les seues portes este diumenge en l'antic llit del Riu Túria de València. Un esdeveniment pel qual han passat més de 100.000 persones durant els tres dies, on el aficionats i les famílies valencianistes han gaudit de tota la programació d'oci de la festa de l'afició.

'Family Weekend', organitzat per Sagarmanta i el Valencia CF, s'ha desenvolupat amb un gran èxit de participació per part del públic valencià i ha aconseguit posicionar-se, en la seua primera edició, com un gran event lúdic i esportiu de referència. Durant el cap de setmana, han passat més de 45 grups de música, entre artistes, djs i grups de ball, pels quatre escenaris musicals del recinte, i la zona d'hosteleria, amb les seues més de 30 parades de restauració, ha tingut una molt bona acollida pel bon servici i innovació dels 'Food Trucks' o caravanes vintage.

Un dels plats forts de la Festa de l'Afició ha sigut la zona d'oci amb les seues més de hui atraccions per a totes les edats, on no han deixat indiferent a ningú dos de les grans atraccions de Gravity Matters, 'Flying Bubble' i 'Bagjump'. Llargues cues per a sentir una experiència de vertigen, mai viscutda a València, i desafiar la gravetat des de més de 40 metres d'altura.

PARTNERS