DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
22 Juny de 2015

Mestalla vibra a ritme de la Monster Jam

Més de 25.000 persones van presenciar l'espectacular esdeveniment

Mestalla va vibrar amb un dels majors espectacles del motor que es poden veure en el món

Més de 25.000 aficionats ompliren l'estadi de Mestalla en la primera parada a Espanya de l'espectacle Monster Jam.

El passat 6 de juny, l'estadi va poder vibrar amb un dels majors espectacles del motor que es poden veure en el món. Els espectadors van viure en primera persona este esdeveniment, amb 10 espectaculars camions Monster trucks que van realitzar tot tipus de trucs i acrobàcies per a delícia dels aficionats que el van presenciar en les grades de l'estadi valencianista. Mestalla es va transformar prèviament a l'esdeveniment per a acollir la competició.

Es van utilitzar més de 7500 tones de terra, 3500 metres de plàstic i 6000 fulles de madera contraplacada per a protegir l'estadi i tematitzar l'esdeveniment. Els operaris van tardar 48 hores entre muntatge i desmuntatge per a construir el circuit. Estos Monster trucks medixen aproximadament quatre metres d'alt per quatre d'ample i apleguen a pesar més de 4,5 tones. La seua carrosseria està fabricada amb fibra de vidre i el motor es fabrica a mesura per a oferir un dels millors espectacles de motor del món.

Durant la festa prèvia, la Pit Party, vora 6000 assistents van poder fotografiar-se amb els Monster Jam trucks i els seus pilots.

 

Notícies relacionades

15 Juny de 2015

Arranca la nova etapa de renovació d'abonaments 2015.16

PARTNERS