DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
07 Juliol de 2015

Clausures del Campus DI Valencia 2015 i del Campus VCF Femenino 2015

Èxit total dels Campus DI i VCF Femenino

Han sigut dies d’entrenaments, partits, activitats multiesportives i socioeducatives, inclòs el Mestalla Forever Tour, i davall la responsabilitat de tècnics de l’Acadèmia i monitors titulats

Dissabte, 4 de juliol, el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Valencia CF va acollir les clausures del Campus DI Valencia CF 2015, per a discapacitats intel·lectuals, i de la 5ª edició del Campus VCF Femenino. Un centenar de participants, entre ambdós Campus, han desfilat mentre els seus familiars han sigut privilegiats espectadors des de les grades del recinte. Xics i xiques s’han fotografiat per grups: els equips Blanc i Negre en el cas del Campus DI; i els equips Clau, Gema, Leila, Mapi i Salo en el Campus VCF Femenino. Precisament, les jugadores del conjunt de Primera Divisió Clau, Leila i Salo han participat en l’esdeveniment.

Els dos Campus començaren el passat dilluns: han sigut dies d’entrenaments, partits, activitats multiesportives i socioeducatives, inclòs el Mestalla Forever Tour, i davall la responsabilitat de tècnics de l’Acadèmia i monitors titulats. Tot, per descomptat, en un ambient valencianista, i amb l’amistat, l’aprenentatge i la diversió com a companys de viatge inseparables durant cadascuna de les jornades.

El Camus DI Valencia ha celebrat la seua 1ª edició: organitzat pel Centre de Formació Fundació Valencia CF, la European Sport Business School i Crecer en Positivo; amb el suport de la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual; i amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”.

Notícies relacionades

PARTNERS