DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
28 Juliol de 2015

Així és la casa del Valencia CF en Kamen

Coneix el Sportcentrum Kaiserau

Un espai únic i espectacular

El Valencia CF es troba concentrat en al localitat alemanya de Kamen, a uns 20 kilòmetres aproximadament de Dormtund, a l’oest d’Alemanya, el que serà l’últim ‘stage’ de la pretemporada.

Els valencianistes estan allotjats en el Sportcentrum Kaiserau, un espai únic i espectacular, que posa a disposició de l’expedició unes impressionants instal·lacions en totes les comoditats, per tal de preparar de la millor forma possible la última fase de la pretemporada.

El Sportcentrum Kaiserau és un complet complex hoteler-esportiu de última generació, que conta en 48 modernes habitacions de 36 metres quadrats cadascuna, dividides en saló menjador i dormitori independent. La qual cosa permet als jugadors i al cos tècnic estar allotjats còmodament en habitacions individuals.

El complex, inaugurat per la Selecció Espanyola en 2006, ha sigut seu de les concentracions d’equips com la selecció brasilera, l’alemanya, el Real Madrid, l’Athletic Club de Bilbao, VFL Wolfsburg, Udinese, Borussia Dortmund o FC Bayern München. La casa del Valencia CF en Alemanya té quatre camps de futbol de gespa natural junt a l’hotel, dos camps de gespa artificial, gimnàs de última generació, Spa, piscina coberta, sauna, sales d’oci i esport recreatiu i una pista d’atletisme dotada dels últims avanços tecnològics.

Notícies relacionades

PARTNERS