DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
13 Desembre de 2017

Mestalla s'ompli d'il·lusió

En les primeres huit jornades de LaLiga la mitjana d'assistència ha pujat, respecte als mateixos partits de la passada campanya, en quasi 6.000 espectadors, amb prop d'un 28,1 % més d'entradas venudes per encontre

L'afició ha recuperat la il·lusió. Els valencianistes no sols disfruten veient com el Valencia CF baralla i competix fins a l'últim minut de cada partit, sinó que els futbolistes també senten l'energia de la graderia de Mestalla cada vegada que juguen a casa. Un dels objectius que es va marcar el Club per a la temporada actual era tornar a unir a la seua afició al voltant de l'equip, després de dos temporades sense expectatives acomplides, i les dades ho estan ratificant, tant en la mitjana d'assistència a Mestalla com en el nombre d'entrades venudes cada partit.

En les primeres huit jornades de LaLiga, el coliseu valencianista registra una mitjana d'assistència de 40.766 espectadors, una mitjana que reflectix un increment de 5.918 espectadors respecte a la temporada anterior davant dels mateixos rivals. En tots els encontres s'ha reflectit una pujada en el nombre d'espectadors a excepció de la jornada davant de la UD Las Palmas, amb un descens del tres per cent. A l'altre costat de la balança estan els partits de LaLiga davant del Málaga CF (+ 37% d'aficionats) i el CD Leganés (+ 33% d'espectadors).

També es dispara el nombre d'entrades venudes per partit

Un altre indicador que reflectix la il·lusió dels aficionats valencianistes és el nombre d'entrades que es venen per partit, que en les huit primeres jornades de LaLiga de la temporada 2017.18 és d'un total de 64.515 entrades, el que suposa una mitjana de 8.064 espectadors, presentant un increment de 1.772 entrades venudes de mitjana per partit, un 28,16 % més.

PARTNERS