DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
10 Gener de 2019

Mateu Alemany: “Buscarem, al costat de la Generalitat i l'Ajuntament de Riba-roja, la millor solució per a Porxinos”

El Valencia CF s'asseurà en els pròxims mesos amb la Generalitat i l'Ajuntament per a presentar-los una solució bona per a totes les parts

Entre els temes tractats per Mateu Alemany en la seua compareixença davant els mitjans de comunicació, també va avaluar la situació d'assumptes no esportius, com el de Porxinos.

El club ha avaluat la situació de Porxinos, existeix l'obligació per fer-se amb eixos terrenys, hi ha interposades unes demandes pels canvis del PAI i la decisió del club és que ens asseurem amb la Generalitat i l'Ajuntament de Riba-roja per a buscar la millor solució. No és bo per al Valencia CF tindre uns terrenys en els quals no sabrem què fer, ni per a l'Ajuntament arribar a situacions difícils. El Valencia CF els presentarà una oferta de solució a eixes dos entitats i ens agradaria arribar a un acord bo per a tots; ens posem un termini de dos o tres mesos per a buscar una solució i retirar les demandes que tenim interposades. Volem buscar la solució perquè ens sentim incòmodes dins del procés de demandes.

En quina fase està el tema de la venda de les parcel·les de Mestalla?

Es van rebre moltes ofertes en una primera fase, algunes van ser descartades i unes altres van passar el filtre. Sobre el 5 de març parlarem de les ofertes i entre el 10 i el 15 de març sabrem exactament si hi ha una oferta que ens satisfaça. Esperem que sí, hi ha ofertes que, hui dia i a l'espera de finalitzar eixa due diligence sobre les ofertes, són interessants. Però han de passar els filtres.

PARTNERS