DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - SEL

vs

Leyendas Valencia CF vs Leyendas Selección Española

24 Mar / 18:00 Jornada

Actualidad del Valencia C.F.
11 Gener de 2019

Acompanya al Valencia CF a Vigo. Compra ja la teua entrada!

Per a la pròxima cita del Valencia CF a domicili en LaLiga, el 19 de gener a les 20.45 hores, el RC Celta posa a la disposició de l'afició valencianista 150 entrades a 30 € / o. Reserva i compra ja la teua entrada!

Després de l'eliminatòria de Copa del Rei torna LaLiga per al Valencia CF en Balaídos. Ens acompanyes? El pròxim 19 de gener, a les 20.45 hores, pots animar a l'equip a Vigo en la búsqueda de la victòria. Compra ja la teua entrada per a estar al costat del Valencia CF enfront del RC Celta! L'equip barallarà per continuar escalant posats en LaLiga, només pensa a sumar de tres en tres, i ho vol fer al costat de tu. Reserva i compra la teua entrada directament en la nostra web!INFORMACIÓ PRÒXIM PARTIT, JORNADA 20a LALIGA

Real Club Celta vs. Valencia CF

Estadio Balaídos, dissabte 19 de gener, a les 20.45 hores.

150 entrades disponibles: 30 € / o.

Primera fase de reserva i compra per a Abonats: del divendres 11 de gener, a les 10.00 h, al dissabte 12 de gener, a les 23.59 h.

Segona fase de reserva i compra per al Públic General: del diumenge 13 de gener, a les 10.00 h, al dimecres 16 de gener, a les 23.59 hores.

Els recordem que les entrades són personals i intransferibles, havent de coincidir l'assistent amb el nom que va realitzar la reserva.

Segons el Reglament General de LaLiga, queda prohibida la venda d'entrades de la zona visitant en les taquilles del Club / SAD local.

Termini per a la recollida d'entrades en les taquilles de Mestalla per a aquells que hagen realitzat la reserva i compra:

Dimarts 15 de gener: de 10.00 h a 14.00 h.

Dimecres 16 de gener: de 9.15 h a 14.00 h i de 15.15 h a 18.00 h.

Dijous 17 de gener: de 9.15 h a 14.00 h i de 15.15 h a 18.00 h.


INFO GENERAL SISTEMA RESERVA I COMPRA D'ENTRADES:

El sistema online de reserva i compra d'entrades per als partits que el Valencia CF juga a domicili es va crear amb dos objectius: ajustar-se al Reglament General de LaLiga i donar facilitats als nostres aficionats, democratitzant el repartiment de les entrades, prioritzant a l'abonat i evitant les cues en les taquilles de Mestalla.


El sistema consta de dos fases diferenciades:


PRIMERA FASE: destinada a Abonats del Valencia CF

Tots els abonats seran tractats amb igualtat i, per això, tindran accés prioritari en una primera fase, en la qual podran reservar i comprar un màxim de 2 entrades a nom de cadascuna de les persones que vagen a assistir al partit, sent imprescindible que una d'elles siga l'abonat inscrit. Per a això accediran a la plataforma utilitzant el seu abonament en la pestanya “Afició” de la pàgina web.

Hauran d'emplenar totes les dades que se li sol·licitaran, és imprescindible que siguen verídics i de la persona que finalment vaja a utilitzar l'entrada el dia de partit ja que li poden sol·licitar el DNI per a la seua comprovació, i en cas contrari no se li permetrà l'accés a l'estadi visitant. La primera fase tindrà un període concret del qual el Club informarà amb antelació en cada partit ja que aquest pot variar segons les circumstàncies de l'equip rival, fins a esgotar les entrades disponibles.SEGONA FASE: destinada al públic general

Finalitzada la primera fase exclusiva per a abonats i, en cas d'haver-hi localitats disponibles, el Club posarà el restant de les entrades a la disposició dels afeccionats. En aquesta segona fase, el procediment serà el mateix, tot aficionat que vulga reservar i comprar la seua entrada haurà d'accedir a la plataforma registrant les dades que se li sol·liciten, sent aquests verídics i de la persona que finalment farà ús de l'entrada. Com en la fase anterior una mateixa persona només podrà reservar i comprar un màxim de 2 entrades a nom de cadascuna de les persones que vagen a assistir al partit.

Tots aquells que finalitzen la reserva i compra de forma correcta rebran un correu electrònic facilitant-los les dades i indicant-los les dates i horaris en les quals podrà acudir a les taquilles de Mestalla a recollir les seues entrades. Serà requisit indispensable acudir a les taquilles juntament amb la seua reserva i DNI del titular d'aquesta.

Els recordem que les entrades són personals i intransferibles, havent de coincidir l'assistent amb el nom al qual es va realitzar la reserva i compra quan es procedisca a retirar l'entrada en les taquilles.


NORMATIVA PER A TOTS ELS CLUBS DE LALIGA SOBRE LA VENDA D'ENTRADES DEL SECTOR VISITANT:

Segons el Reglament General de LaLiga, tal com es reflecteix en el ‘Llibre XII sobre el Reglament de venda d'abonaments i entrades, en el seu article 4, els clubs de LaLiga han de complir el següent:

El Club / SAD local decideix el nombre de localitats que integren la zona visitant i fixa el preu de les entrades, que posteriorment el Club / SAD visitant -en este cas el Valencia CF- utilitza eixe preu, sense obtindre cap benefici.

Queda prohibida la venda d'entrades de la zona visitant en les taquilles de l'estadi del Club / SAD local.

La venda d'entrades serà nominativa. En el moment de l'accés i/o durant el desenvolupament del partit, es podrà comprovar la identitat de l'espectador i la coincidència amb l'entrada que porta, sent obligatori presentar el DNI en el cas que sol·liciten la identificació de l'espectador.

El nombre d'entrades venudes i/o retornades es comunicarà al Club / SAD local, almenys, 48 hores abans del començament del Club / SADlocal, al costat de la identitat dels compradors.

Les entrades de la zona visitant les emet el Club / SAD local i les envia en paper a Valencia. Això impedeix que els aficionats que reserven l'entrada en el sistema online puguen imprimir l'entrada, havent d'acudir a les taquilles de Mestalla a recollir-la.

PARTNERS