DIES
HRS
MIN
SEG

VCF - Cel

vs

Valencia CF vs Celtic

21 Feb / 18:55 Jornada 8

Actualidad del Valencia C.F.
11 Febrer de 2019

LG Electronics, nou proveïdor oficial del Valencia CF

A través d'esta aliança, el Valencia CF continua reforçant la seua aposta per la tecnologia digital

El Valencia CF ha arribat este dilluns a un acord amb LG Electronics España, companyia pionera en l'àmbit tecnològic, pel qual es converteix en proveïdor oficial per a la temporada del Centenari.

L'acord l'han segellat este dilluns el president del Valencia CF, Anil Murthy, el Director General de Màrqueting d'LG Ibèria Miguel Ángel Fernández i Luis Guerra, Responsable de Relacions Institucionals i Aliances Estratègiques de la companyia.

A través d'esta aliança amb la companyia líder global i innovadora tecnològica en l'electrònica de consum, telefonia mòbil i electrodomèstics, el club continua reforçant la seua aposta per la tecnologia digital per a millorar l'experiència d'usuari dels seus fans.

Miguel Ángel Fernández, Director General de Màrqueting d'LG Electronics Ibèria ha mostrat la seua satisfacció després de l'acord: “Ens enorgulleix anunciar a LG com partner tecnològic del Valencia CF i, d'esta forma, que els nostres equips tecnològics d'avantguarda li facen ser reconegut per la seua innovació dins i fora del camp. Ens sentim units al Valencia CF, un dels clubs més rellevants d'Espanya i del món, per una passió comuna per la innovació, i també pel nostre compromís compartit amb els valors de l'esport. I, per a nosaltres un punt encara més important, LG està unida a València per un vincle històric, ja que va ser en esta ciutat on nostra companyia va tindre la seua primera seu a Espanya, fa ara 22 anys”.Sobre LG Electronics, Inc.

Fundada en 1958, LG Electronics, Inc. és líder global i innovador tecnològic en electrònica de consum, telefonia mòbil i electrodomèstics. Empra a prop de 75.000 treballadors en els seus 118 subsidiàries repartides per tot el món. Amb unes vendes globals de 42,1 milers de milions d'euros en 2016, LG conjumina quatre unitats de negoci: Home Appliance & Air Solutions, Mobile Communications, Home Entertainment i Vehicle Components - i és un dels principals productors mundials de pantalles planes, dispositius mòbils, aires condicionat, rentadores i frigorífics. LG Electronics ha sigut en 2016 Soci de l'Any de ENERGY STAR.Sobre LG Electronics España

LG Electronics està present en el mercat espanyol des de 1994 i la seua activitat se centra en la comercialització d'una àmplia gamma de productes electrònics amb les seues quatre divisions de vendes (Telefonia mòbil, Electrònica de Consum, Electrodomèstics i Climatització). LG Electronics Espanya s'ha consolidat com a líder en el mercat de pantalles planes, sistemes de cinema a casa i climatització domèstica. La plantilla d'LG Electronics a Espanya és de 270 empleats.

PARTNERS